ANPR CatchSystems

CatchSystems heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het bouwen en onderhouden van ANPR-systemen. De ruime kennis met het bouwen van oplossingen voor de politie eenheden in Nederland, Duitsland en Zwitserland zorgen ervoor dat CatchSystems een flexibele en betrouwbare partner is voor uw ANPR oplossingen is. Alle vragen op dit gebied kunnen daarom uitstekend bij CatchSystems neergelegd worden.

 

Polis-Service biedt een geoptimaliseerde oplossing voor kentekenherkenning bestaande uit een lokaal systeem en een centraal systeem. Het lokale systeem bestaat uit hoogwaardige handhavingsapparatuur in een vandalismebestendige behuizing. Het handhavingssysteem bestaat uit een camera- en detectiesysteem per rijbaan.

 

Het centrale systeem bestaat uit deunieke kentekenherkenningsoftware, die zich in combinatie met de hiervoor ontworpen camera onderscheidt door in de praktijk bewezen nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

 

Het hoofdproduct heet CatchKen, dit heeft lang synoniem gestaan voor een ANPR-systeem bij de politie. CatchKen wordt volledig in eigen huis ontwikkelt, dit maakt het mogelijk om klant specifieke aanpassingen te maken voor projecten. Het gaat hierbij vooral om koppelvlakken (zowel aan de ingaande als aan de uitgaande zijde) en speciale versies op verzoek van klanten.

 

Toepassingen:

  • Trajectcontrole
  • Nummerplaatherkenning