T-series

Een ongeëvenaarde flexibele implementatie, met de mogelijkheid om te gebruiken in vaste, mobiele en draagbare toepassingen. De nieuwe Gatso T-series is een waar verkeerdshandhavings platform ontworpen om de meest efficiënte oplossing te bieden voor uw situatie.

 

 

De T-serie zal u verrassen met zijn gebruiksvriendelijkheid, wat een leidende factor is geweest in de ontwerp beslissingen. Het gebruiksgemak komt terug in vanzelfsprekende dingen zoals het ontwerp van de aansluiting, het gewicht, geïntegreerde wifi en de web based gebruikersinterface. Deze verfijningen resulteren in een dramatisch verbeterde gebruiksvriendelijkheid en een geminimaliseerde kostprijs. Denk aan minder tijd om te installeren, minder training voor gebruik en geen fout proces-verbalen meer door menselijke fouten.

 

Nogmaals zal u verrast zijn met de extreme opstelling flexibiliteit aangeboden door de T-serie. De vrijheid om te installeren op bestaande straat obstakels, op te stellen achter in de wagen of op een statief. De vrijheid om functies en hardware aan te passen in het modulair ontwerp.
Iedere Module van de T-Serie is speciaal ontworpen met het oog op verkeershandhaving, er zijn geen toegevingen gemaakt ten nadele van de beeld kwaliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

 

De RT4 volgradar houd simultaan de positie en snelheid in de gaten van maximum 32 voertuigen in zijn bereik. Deze technologie laat zelfs toe om de drukste kruispunten efficiënt te handhaven. De 20 megapixel CMOS camera is exclusief ontworpen door GATSO, gecombineerd met 30 frames per seconde (fps) volledig beeld beeldopname met een ongeëvenaarde lichtgevoeligheid.

 

Vast
Het T-Serie systeem kan gemonteerd worden op praktisch ieder soort paal om een betrouwbare handhaving te bieden van rood licht- en snelheidscontrole, simultaan scant de T-serie al het passerend verkeerd op geseinde nummerplaten. In tegenstelling tot laser gebaseerde systemen, opereert de RT4 radar tot op een hoogte van 6 meter vanwaar het zicht op een zesde rijvlak niet geblokkeerd wordt door hoge voertuigen dichter bij.

 

Draagbaar
De T-Serie kan draagbaar ingezet worden zonder enige hardware aanpassingen. Ontworpen met het oog op gebruiksgemak en een snelle opstelling, de T-serie word gemonteerd op een statief om flexibele en onmiddellijke handhaving van snelheid en roodlicht overtredingen te bieden vanaf de zijberm.

 

Modelgoedkeuring RT4 radar toegekend!
Op de laatste vergadering voor de zomervakantie van FOD Economie- Dienst Metrologie (Juni 2017), is het gebruik in België van de GATSO T-Series RT4 radar erdoor gekomen.

In de toekomst zullen er nog nieuwe functies beschikbaar bijkomen: ANPR & Trajectcontrole (met 2 van deze camera’s) zullen eveneens mogelijk zijn.

 

Indien u graag een demo wenst van dit toestel, of u wil meer informatie, aarzel dan niet om ons te contacteren.
In bijlage vindt u een kopie van het voorblad van de modelgoedkeuring.