T-series

Een ongevenaarde flexibele implementatie, met de mogelijkheid om te gebruiken in vaste, mobiele en draagbare toepassingen. De nieuwe Gatso T-series is een waar verkeerdshandhavings platform ontworpen om de meest efficinte oplossing te bieden voor uw situatie.

 

 

De T-serie zal u verrassen met zijn gebruiksvriendelijkheid, wat een leidende factor is geweest in de ontwerpbeslissingen. Het gebruiksgemak komt terug in vanzelfsprekende dingen zoals het ontwerp van de aansluiting, het gewicht, gentegreerde wifi en de web based gebruikersinterface. Deze verfijningen resulteren in een drastisch verbeterde gebruiksvriendelijkheid en een geminimaliseerde kostprijs. Denk aan minder tijd om te installeren, minder training voor gebruik en geen foutproces-verbalen meer door menselijke fouten.

 

Nogmaals zal u verrast zijn met de ongevenaarde flexibele opstelling aangeboden door de T-serie. De vrijheid om te installeren op bestaande straat obstakels, op te stellen achterin de wagen of op een statief. De vrijheid om functies en hardware aan te passen in het modulair ontwerp.
Iedere Module van de T-Serie is speciaal ontworpen met het oog op verkeershandhaving, er zijn geen toegevingen gemaakt ten nadele van de beeld kwaliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

 

De RT4 tracking radar houdt simultaan de positie en snelheid in de gaten van maximum 32 voertuigen in zijn bereik. Deze technologie laat zelfs toe om de drukste kruispunten efficint te handhaven.De 20 megapixel CMOS camera is exclusief ontworpen door GATSO, gecombineerd met 30 frames per seconde (fps) volledige beeldbeeldopname met een ongevenaarde lichtgevoeligheid.

 

Vast
Het T-Serie systeem kan gemonteerd worden op praktisch ieder soort paal om een betrouwbare handhaving te bieden van roodlicht- en snelheidscontrole, simultaan scant de T-serie al het passerend verkeerd op geseinde nummerplaten. In tegenstelling tot laser gebaseerde systemen, opereert de RT4 radar tot op een hoogte van 6 meter vanwaar het zicht op een zesde rijvlak niet geblokkeerd wordt door hoge voertuigen dichter bij.

 

Draagbaar
De T-Serie kan draagbaar ingezet worden zonder enige hardware aanpassingen. Ontworpen met het oog op gebruiksgemak en een snelle opstelling, de T-serie wordt gemonteerd op een statief om flexibele en onmiddellijke handhaving van snelheid en roodlicht overtredingen te bieden vanaf de zijberm.

 

De modelgoedkeuring voor de RT4 radar is toegekend!

Indien u graag een demo wenst of meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren.
In bijlage vindt u een kopie van het voorblad van de modelgoedkeuring.